Vastgoedcoach Eveline en Christophe

Ons verhaal

Laat ik me even voorstellen; Eveline Goossens, mama van 2 prachtige kinderen en sinds 2014, echtgenote van Christophe Vanderlinden en trotse plusmama van 2 pluskinderen.

Mijn vastgoedverhaal begint in 1997, waar ik als het administratief ‘hulpje’ ben gestart in het vastgoedkantoor van mijn ouders. In meer dan 20 jaar hielp ik het vastgoedkantoor uitgroeien tot één van de meest gerenommeerde vastgoedkantoren van Zuid-Gent. Als zaakvoerder koos ik er bewust voor om het kantoor “klein” te houden, waarbij direct contact met de klant en een persoonlijke dienstverlening mijn prioriteit nummer 1 was.

In februari 2018 besloot ik om mijn succesvol vastgoedkantoor over te laten.
Mijn gezin had me nodig! Al wist ik dat ik ooit op een dag mijn ambities opnieuw verder zou willen ontplooien.

Meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector kan je niet zomaar laten verloren gaan. Ik bleef uit interesse de professionele cursussen van het BIV (Beroeps Instituut van Vastgoedmakelaars) volgen waardoor mijn kennis op peil bleef en daar waar nodig werd aangescherpt.

Vanuit Christophe zijn professionele activiteiten, Ravana natuursteen, kwam nog vaak de vraag; ‘of zijn vrouw dat nog doet?’

Dus gingen Christophe en ik aan het denken…

Hoe kan ik met mijn jarenlange ervaring, kennis en ambitie een meerwaarde betekenen in de alsmaar complexere wordende wereld van vastgoed?

Het antwoord lag voor de hand. Als vastgoedcoach!

Het DNA van Vastgoedcoach Vanderlinden is het ‘ontzorgen van eender welke partij die er tijdens een vastgoedtransactie nood aan heeft’.

De sleutel in het logo van Vastgoedcoach Vanderlinden zou wel eens het hulpmiddel kunnen zijn dat u nodig heeft om het slot te openen.

Graag werken wij mee aan uw SUCCESVERHAAL!